Promoció Econòmica continua amb els cursos per a comerciants de Xàtiva

La regidoria de Promoció Econòmica continua amb la programació d’activitats de formació dirigides al comerç de proximitat de la ciutat de Xàtiva. Una de les línies d’aquest programa persegueix l’objectiu de millorar el coneixement de les xarxes socials a Internet i totes les possibilitats que ofereixen al comerciants. Aquest mes de setembre s’iniciaran els següents cursos de formació:

Divendres, 29 de setembre. «Formació sobre l’ús de la targeta de fidelització urbana Xàtiva»

Casa de Cultura. Horari: 14:00-17:00h

Inscripció gratuïta en: promocioeconomica@ayto-xativa.es

La targeta urbana de fidelització del comerç és un sistema no vinculat a cap entitat bancària. El funcionament és independent per cada comerç però serveix la mateixa targeta. El comerç aplicarà descomptes al client cada vegada que passe la targeta i li seran incorporats com a saldo en diners virtuals per a futures compres al mateix establiment.

El client, a part dels descomptes per cada compra, es beneficiarà de totes les campanyes, sortejos i promocions que puga fer el comerç o les diferents associacions comercials de Xàtiva.

Dilluns i dimarts, 18 i 19 de setembre. «Tècniques de tall i de servici de pernil»

Casa de Cultura: Horari: 16:00-20:00

Inscripcions: promocioeconomica@ayto-xativa.es

+Informació en 665858470

Tallar el pernil és tot un art que cal aprendre per oferir el millor sabor i la millor presentació d’aquest gènere. Per aquest motiu, es bonifica el 100% d’aquesta formació per als hostalers i aturats/es de la ciutat. El pernil tindrà un cost de 80 euros i serà per a l’alumne/a.

Dimarts i dijous, 26 i 28 de setembre. «Curs formatiu avançat de Facebook aplicat al teu negoci»

Casa de Cultura. Horari: 14:00-17:00h

Inscripció gratuïta i certificació oficial: Universitat Politècnica de València  http://bit.ly/2vZZ1nW

No hay comentarios

Dejar respuesta