La Mancomunitat i Xacex signen un acord de promoció de consum responsable

L’Associació d’Empresaris de Xàtiva, Xacex, s’ha adherit al sistema arbitral de consum, que es presta a través de les oficines d’informació al consumidor (OMIC), pertanyent a la Mancomunitat, mitjançant la signatura d’un acord de col·laboració que s’ha formalitzat aquest migdia entre el president de l’entitat comarcal, Roberto Granero, i el de Xacex, Alejandro Iborra.

firma-xacex-2Granero ha calificat aquest acord “d’important per a donar a conèixer aquest servei que es presta des de fa molts anys i que atén a 20 municipis i més de 60.000 persones”. A més, ha destacat que la OMIC, encarregada de mediar en els conflictes entre els consumidors i els comerciants, “evita, a aquells que vullguen utilitzar-la, desplaçaments a València ja que les gestions es poden realitzar en les oficines ubicades en la seu de la Mancomunitat”.

D’aquesta manera, Xacex podrà oferir, segons ha indicat el seu president, “un nou servei als seus socis”. A més, Iborra ha donat les gràcies a la Mancomunitat ja que el procés per arribar a la signatura de l’acord ha sigut “fàcil, ràpid i transparent”. Per la seua banda, el tècnic de Xacex, Vicente Abad, ha comentat que “el que pretenem és treballar pel nostre eslogan, ‘Xàtiva ciutat excel·lent’, i una aposta és oferir aquesta ferramenta als comerços  de consum ja que aquesta adhesió suposarà un valor afegit per als socis i una major confiança per al client, davant qualsevol tipus de conflicte”.

En altre ordre de coses, el president de la Mancomunitat ha aprofitat per a explicar que “l’aprovació del nou pressupost ha suposat un punt d’inflexió per al nou equip de la Mancomunitat”. Així, ha insistit en que els objectius principals són “donar a conèixer els serveis de la Mancomunitat que han perdut valor i potenciar l’entitat”.

Finalment, ha recordat que des del mes d’octubre “hem ficat en marxa quatre tallers d’ocupació, amb una durada de 6 mesos”. També ha anunciat que una de les prioritats és “recolzar els serveis socials dels municipis mancomunats així com donar a conèixer les comarques i establir una programació d’activitats culturals, esportives… pròpia”. Així, ha conclòs que “es tracta de millorar els serveis que tenim i ampliar-los

No hay comentarios

Dejar respuesta