El programa Rutes Senderistes de la Mancomunitat arriba aquest diumenge a Moixent

• L’activitat transcorrerà per l’embassament del Bosquet i el “Charco Lucero”.

• Durant el primer semestre de l’any també es realitzaran rutes als municipis de Montesa el dia 22 de març; el 19 d’abril a Vallada; 24 de maig a El Genovès i el 14 de juny al municipi d’Enguera.

Després de la ruta celebrada a Llocnou d’En Fenollet, el programa d’itineraris senderistes de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal arriba el pròxim diumenge 1 de març al municipi de Moixent.

Des de la localitat s’ha proposat la realització de la ruta denominada “Charco Lucero”, que té un recorregut aproximat de 10 quilòmetres i una altitud màxima de 481 metres amb un desnivell de 226 metres. Tanmateix, la dificultat serà mitjana-baixa i tindrà una durada estimada de quatre hores.

L’hora de sortida serà a les 09.00h del matí des de la Plaça Major des de l’Ajuntament del municipi. Les persones participants visitaran diferents emplaçaments destacats com són l’embassament del Bosquet o el mateix Charco Lucero.

Moixent té uns dels paratges més emblemàtics del nostre territori amb un gran interés turístic. La seua terra mescla la bellesa arquitectònica amb un entorn natural apte per a practicar esport i gaudir de les vistes.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal,Mª José Tortosa, ha animat de nou tant als veïns i veïnes del municipi com a la població en general, a participar en aquesta activitat d’oci saludable que permet conèixer molt millor els nostres pobles i gaudir dels seus atractius.

Igual que en les darreres edicions, aquesta ruta és també gratuïta, per tant cal inscriure’s prèviament a través del formulari publicat a la pàgina web de la Mancomunitat, www.lacosteracanal.es, o contactar amb el Departament de Turisme telefonant al 674 348 771 o enviant un correu a turismemancocosteracanal@gmail.com.

No hay comentarios

Dejar respuesta