Primer concurs d’idees per a la innovació del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent

Hui s’ha reunit el jurat avaluador de la primera edició del concurs d’idees innovadores JOINNOVE per a professionals del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent (DSXO). S’han avaluat tots els aspectes i àrees en què s’inclouen els dotze projectes presentats per professionals durant el termini adient.

La reunió ha tingut lloc de forma presencial a l’Hospital de Xàtiva i telemàtica en simultani i en la mateixa ha participat Maria José Mora, responsable de l’àrea d’innovació del DSXO, Antoni Merelles Degà de la Facultat d’Infermeria de la UV, Rafael Pla president del clúster empresarial INNOVALL, Javier Burgos, director general d’Investigació, María Prada Cap de la Unitat d’Innovació del FISABIO, Margarita Llaudes Gerent del DSXO, Ricardo García Carreró, director metge d’Atenció Primària, María Angeles López presidenta de la Comissió d’Investigació del DSXO, María José Molina, subdirectora econòmica del DSXO, Pepa Montell subdirectora d’enfermería del DSXO i en representació dels dos ajuntaments amb major població del departament sanitari els alcaldes d’Ontinyent Jorge Rodriguez i de Xàtiva Roger Cerdà. El Jurat ha comptat amb la visita de la Responsable de la Unitat d’Innovació i Salut digital de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona Victòria Valls que representa a una entitat que també té en marxa des de fa anys iniciatives innovadores com esta entre professionals sanitaris i que ha obert la presentació explicant l’experiència en eixe centre hospitalari.

El concurs d’idees innovadores JOINNOVE per a la innovació del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent té com a objectiu promoure la cultura de la innovació entre els professionals i aconseguir projectes innovadors fomentant la innovació a través de la concessió d’uns premis que reconeguen i atorguen visibilitat a les experiències, bones practiques i les idees i projectes que tenen els professionals de la institució sanitària en diverses activitats, disciplines i funcions.

Segons s’ha informat des d’este Jurat, “l’avaluació es fa tenint en compte exclusivament el valor innovador, l’impacte de la viabilitat i factibilitat i la novetat respecte d’allò que ja hi ha”
La concessió d’estos premis es regix per criteris de selecció de finalistes i guanyadors, el contingut i altres condicions en règim de concurrència competitiva, de conformitat amb els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no discriminació.

El premi a la millor proposta comptarà d’una ajuda econòmica d’acompanyament tècnic i financer de 2000 euros per a la posada en marxa del projecte innovador, idea que haurà d’emportar-se avant durant este mateix anys 2021. Unit a esta ajuda al projecte, l’organització ha establit un estímul extra per al guanyador o grup guanyador d’una visita a l’Institut d’Investigació Smart-UCI i Servici de Robòtica de l’Hospital Vall d’Hebrón de Barcelona, institució en l’experiència innovadora del qual s’ha basat este concurs.

Els projectes guanyadors d’este concurs d’idees innovadores es donarà a conéixer en breu després de presentar els tres projectes finalistes valorats.

No hay comentarios

Dejar respuesta