Presentació oficial de Patricia Iborra Mollá, Reina de la Fira d’Agost de Xàtiva 2022

El pati a l’aire lliure de la Casa de Cultura de Xàtiva va acollir en la vesprada del divendres, l’acte de presentació oficial de la Reina de la Fira 2022 Patricia Iborra Mollá i de la seua cort d’honor, Lucia Genís i Oltra, Gemma Salas i Garcia, Gisela Maiques i Cerdà, i Andrea Navarro i Soria ; així com dels seus acompanyants; Cèsar Terol, Sebastià Giménez, Alejandro Ballester, Guillemó Soler i Aitor Gascó.

La nova Reina de la Fira va estar recolzada per familiars i amics així com per membres de la corporació municipal, encapçalats per l’alcalde Roger Cerdà, i les falleres majors Laura Hernández i Noa Esplugues, així com les seues dames i cort d’honor.

Patricia ha donat mostres de la seua simpatia i afabilitat. La nova reina s’ha mostrat emocionada per la seua elecció, així com conscient de la importància i visibilitat del càrrec, i ha manifestat que, “És un somni que tenia des de xicoteta ser la reina de Fira i ara comença a fer-se realitat”.

Per a Roger Cerdà, alcalde Xàtiva: “Són moments d’alegria que hui hem compartit amb els regidors, familiars i amics de les protagonistes de l’acte. Sens dubte, la millor notícia és que enguany per fi viurem una Fira d’Agost com les d’abans. Queden poques setmanes ja per a gaudir de la Fira més antiga de la Comunitat Valenciana, un esdeveniment multitudinari que aglutina cultura, música, tradició, artesania, esport, gastronomia i festa, molta festa, esteu totes i tots convidats”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × 3 =