Presentació oficial de Laura Vidal Martí, Reina de la Fira de Xàtiva 2019

El pati a l’aire lliure de la Casa de Cultura de Xàtiva va acollir en la vesprada d’ahir, l’acte de presentació oficial de la Reina de la Fira 2019 Laura Vidal Martí i de la seua cort d’honor, Violeta Sanchís, Rebeca Marras, Belén Soriano i Andrea Vidal; així com dels seus acompanyants; David, Jorge, Ximo, Borja i Josep.

La nova Reina de la Fira va estar recolzada per familiars i amics així com per membres de la corporació municipal, encapçalats per l’alcalde Roger Cerdà, i la Reina de la Fira de 2018, Paula Valor i les falleres majors Laura Martí i Carmen Pavía, així com les seues dames i cort d’honor.
IMG_9496Laura, amb molta serenitat i molt segura de si mateix, va agrair als seus pares el suport, per a fer realitat el sommit de ser la Reina de la Fira, també es va adreçar als presents per tal d’agrair la confiança dipositada en ella i en la seua cort i acompanyants per tal de representar a la ciutat és un esdeveniment tan important com la Fira d’Agost. «Hui em presenten oficialment com a Reina de la Fira d’Agost 2019 i estar rodejada de tota la gent que m’acompanyarà fins al 20 d’Agost em fa sentir realment especial. Perquè la Fira sense gent no és fira, perquè és en el calor de la nostra gent on es troba l’essència de la nostra festa»,«Un somni que va començar fa uns quants anys. Per als qui no ho sabeu, el 2009 va ser un any realment especial per a nosaltres, on Xàtiva ens va donar l’oportunitat de viure una experiència increible que va enfortir la nostra amistat i ens va unir més, si cap: formar part de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil de Xàtiva, Rebeca. I 10 anys després ací estem, el mateix equip amb les mateixes ganes de seguir compartint moments i vivències», va manifestar

IMG_9512Per la seua banda, l’alcalde del municipi Roger Cerdà, també va voler dedicar unes paraules a la què enguany representarà “amb gran honor i il·lusion” estes festes al·legant que “aquest càrrec s’ha de portar de forma adequada però sense renunciar a gaudir de la fira des d’una perspectiva diferent”. En aquest sentit va afegir, “penseu que és un regal que us fa la vida i sentiu-vos afortunades i afortunats”

A continuació, Laura Vidal va participar ja, com a Reina, va assistir al concert que posteriorment van oferir les dos bandes de música de la ciutat en el Gran Teatre amb motiu de la celebració de la festa del patró de la ciutat, Sant Feliu.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − dieciocho =