Presentació de l’escola del Club futbol Racing Xàtiva en FirAll

El club de futbol Racing Xàtiva va col·laborar el passat dissabte 24 de febrer a la fira de l’all de Xàtiva, més coneguda com FirAll, presentant el vídeo promocional amb l’ajuntament de Xàtiva sobre el producte típic de Xàtiva, com ho és l’all tendre després d’obtenir la certificació de qualitat. A més de poder gaudir del vídeo promocional, hi va haver gran representació dels equips de l’escola de futbol de les seues categories querubí, prebenjamí i el seu amater. El club es va refundar l’any 2015 per rememorar l’històric club que va desaparèixer el 1922.

Igual que els alls, que és un producte autòcton i de tradició, el club de futbol Racing Xàtiva intenta recuperar una tradició i créixer perquè en un futur no molt llunyà siga tot un referent a nivell local i comarcal amb els seus valors d’humilitat i constància que sense ànim de lucre, els seus objectius siguen assolits.

racing-club2-diaridigital.es


En Castellà:

El club de fútbol Racing Xàtiva ha colaborado en la feria del ajo de Xàtiva, más conocida como FirAll , presentando el video promocional junto al ayuntamiento de Xàtiva sobre el producto típico de Xàtiva, como lo es el ajo tierno tras obtener la certificación de calidad. Además de poder disfrutar del video promocional, hubo gran representación de los equipos de la escuela de fútbol de sus categorias querubín, prebenjamín y su amater. El club se refundó en el año 2015 para rememorar al histórico club que desapareció en 1922.

Al igual que los ajos , que es un producto autóctono y de tradición, el club de fútbol Racing Xàtiva intenta recuperar una tradición y crecer para que en un futuro no muy lejano sea todo un referente a nivel local y comarcal con sus valores de humildad y constancia que sin ánimo de lucro sus objetivos sean logrados .

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco + 14 =