Premien al Servei de Radiologia de l’hospital Lluís Alcanyís per la seva activitat rellevant i innovació

• El guardó de la Societat Espanyola de Radiologia reconeix la seva activitat més rellevant en la pràctica del radiodiagnòstic

• El premi es lliura a Segòvia coincidint amb el dia mundial de la radiologia

El servei de Radiologia de l’hospital Lluís Alcanyís rep demà el premi de la Societat Espanyola de Radiologia (SERAM) en reconeixement pel servei que presta a la societat en les àrees d’innovació, activitat més rellevant, interessant o influent en la pràctica professional de la Radiologia. Aquest premi es basa en la recent edició d’una guia per a professionals mèdics en la pràctica de l’ecografia Doppler.

El guardó es farà lliurament coincidint amb el dia mundial de la radiologia, en un acte que se celebrarà en el palau del Quintanar de Segòvia. El premi consisteix en un diploma i placa que vindran a formar part de la resta de distincions que ostenta l’hospital pel treball dels seus serveis i unitats en diverses especialitats de la sanitat.

A l’acte acudirà la cap del servei de Radiologia del departament, Teresa Diago Monferrer. Durant la recollida del guardó es donarà a conèixer l’últim treball en l’àrea de la formació que ha dut a terme aquest Servei i ha contribuït a aquest premi: l’edició de la guia per a l’ecografia Doppler, que està previst que es presenti oficialment el pròxim dia 15 de novembre a l’hospital de Xàtiva.

El servei de Radiologia del departament Xàtiva-Ontinyent disposa d’una secció d’ecografia Doppler des de fa anys, que ja va ser premiada en 1999 amb el premi d’Ultrasonografia Diagnòstica que atorga la Societat Espanyola d’Ultrasons (SEUS). A més, acull des de fa 20 anys la formació de residents MIR en radiologia i va organitzar recentment la 6a edició de les Jornades d’ecografia Doppler.

La publicació d’aquesta guia ha estat possible gràcies a una beca rebuda en 2021 de l’empresa General Electric per a ajudar a la formació de professionals de la radiologia. La cap del Servei, Teresa Diago, ha agraït a tots els professionals facultatius radiòlegs que han participat en aquesta guia “i que s’han compromès i treballat en equip perquè aquest projecte pogués veure la llum. Ha estat estimulant i gratificant haver treballat amb tots”, ha indicat Teresa Diago.

No hay comentarios

Dejar respuesta

ocho − tres =