Poblacions del departament de Salut Xàtiva-Ontinyent que albergaran centres de vacunació massiva

En el pla de vacunació massiva de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública s’ha determinat quines poblacions del departament albergaran centres de vacunació covid19.
Es tracta de les poblacions de
La Costera: Canals, Xàtiva, Moixent
La Vall d’Albaida: Albaida, Ontinyent, Benigànim, l’Olleria
La Canal de Navarrés: Chella
La Ribera Alta: Castelló, La Pobla Llarga

El departament de salut ha instat a la conselleria per a que donades les dimensions i característiques del departament puga crear-se algún centre de vacunació més.

Divendres passat va tindre lloc una reunió entre la gerencia del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent i els alcaldes de les poblacions que acolliran un centre de vacunació.

En esta es va informar que les consideracions que han de complir els espais de vacunació. Així se’ls va instar a omplir un document en què es puga avaluar els espais disponibles respecte a accessibilitat i proximitat amb el nucli urbà, transport públic, facilitat per al flux de tràfic, adaptabilitat a condicions climàtiques, accessibilitat per a persones amb diversitat funcional, connexió a internet, sales de recepcción i administració de triatge, sales d’espera pre i post vacunació, sala d’atenció per a emergències i especio per a àrea bruta i arreplega de residus. A més haurà d’una gestió de la logísitca de tot el procés de vacunació des que es rep la persona fins a la seua eixida i s’haurà de comptar amb responsables de gestió i organització dels equips realitzant la seua convenient monitorització i avaluació dels espais de vacunació.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

once − 8 =