Plataforma Per Xàtiva es presenta de manera oficial als mitjans i a la ciutadania de Xàtiva

Plataforma Per XàtivaAl voltant de cent cinquanta persones es van aplegar ahir a la Casa de la Cultura per mostrar el seu suport i acompanyar Empar Penadés en la presentació de l’agrupació d’electors xativina

Ahir varem assistir a la presentació de la plataforma ciutadana Per Xàtiva. Un acte celebrat a la Casa de la Cultura i conduit per la poetessa xativina Lorena Cayuela, que va ser l’encarregada de presentar Empar Penadés, al capdavant de la plataforma i actual regidora de Règim Interior i Conservatori de Xàtiva.

A l’acte hi varen assistir gran part dels integrants de l’agrupació i molts dels seus simpatitzants que varen decidir acompanyar-los en aquest esdeveniment que va omplir la sala de gom a gom. També es va comptar amb la presència dels mitjans de comunicació més rellevants de Xàtiva i la comarca.

plataforma-per-xativa-2-diaridigital.esPenadés, que es va mostrar molt il·lusionada amb la creació de la plataforma i orgullosa de presentar-s’hi com a candidata, declarava que aquest projecte naix fruit de la voluntat i el coratge d’un grup de persones que s’estimen Xàtiva i tenen ganes de continuar treballant per la seua ciutadania. Segons les seues declaracions, la plataforma Per Xàtiva és un grup de persones que no se senten identificades amb cap partit polític de Xàtiva i que creuen que hi ha un electorat que tampoc no s’identifica; un electorat que es queda orfe i que pot trobar en Per Xàtiva la millor alternativa de vot.

plataforma-per-xativa-3-diaridigital.esSegons la candidata, «es tracta d’un projecte nou, que a la vegada no és tan nou», i és que molta de la gent que li fa costat en aquesta plataforma ja formava part d’un projecte per a Xàtiva que, ella mateixa i les seues companyes Cristina Súñer i Pilar Gimeno, estan defensant i duent a terme des de l’Ajuntament i que continuaran fins a esgotar la legislatura, com totes tres han manifestat en diverses ocasions. «Vam prometre treballar per la nostra terra, la nostra llengua i el nostre país fins al darrer dia i vullguem deixar ben clar que així ho farem», ha reiterat l’actual regidora.

El que sí que és nou és el plantejament d’una altra manera de fer política, fora de la rigidesa d’un partit i que, en paraules de Penadés «ha aconseguit aglutinar als que ja estàvem i a moltíssimes persones que mai no han militat en cap partit polític, però sí que han militat per Xàtiva, treballat per la nostra ciutat, des de diferents àmbits associatius, i que tenen inquietuds per la vida política, social i cultural de la ciutat.»

Amb unes línies polítiques enquadrades en el progressisme, aquest és un projecte obert a què pot adherir-se qualsevol ciutadà o ciutadana; un projecte que prima els interessos de Xàtiva per damunt de les sigues i on les persones que l’encapçalen concorren amb experiència institucional i joventut. «Em presente, ens presentem, amb la il·lusió i amb la solvència de l’experiència que m’han donat, en el meu cas, aquests 3 anys de govern», han sigut les seues paraules.

Penadés ha aprofitat per fer una crida a totes aquelles persones que vulguen formar part d’un projecte on sentir-se còmodes i lliures per a opinar, expressar-se i proposar, idees que ajuden a millorar Xàtiva i la seua ciutadania.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 2 =