Pep Gimeno ‘Botifarra’ presenta un primer avanç del seu nou disc titulat «Ja ve l’aire»

Pep Gimeno ‘Botifarra’ presenta el primer avançament del seu nou disc, una cançó titulada ‘Ja ve l’aire’, que interpreta en companyia de Noelia Llorens, Titana.. El tema és «un cant que reivindica el paper del treball femení en els magatzems i en el camp i que aporta una sonoritat contemporània sense perdre de vista les arrels de la música tradicional», ha explicat la productora en un comunicat.

El nou disc de Pep Gimeno ‘Botifarra’, que igualment portarà el títol de ‘Ja ve l’aire’, veurà la llum a l’inici de l’any i s’estrenarà el divendres 13 de gener en el Palau de les Arts de València. Les entrades ja estan a la venda en la pàgina web del coliseu. Per a aquest nou llançament discogràfic i la gira, ‘Botifarra’ s’envolta d’una nova banda, composta per Tóbal Rentero, Jordi Pastor, Robert Moreno, Miquel Pérez i Martina Sabariego.

El senzill s’acompanya d’un videoclip enregistrat a Ca Cuesa de Xàtiva al novembre de 2022 per Juanjo Company i Jairo Molina i editat per Neus Albert. Una producció del Mico Entertainment.


No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + 10 =