El Pavelló Municipal d’Esports de la Llosa de Ranes obri les seues portes

L’Ajuntament de la Llosa de Ranes oferirà hui divendres una jornada de portes obertes en el seu nou Pavelló Municipal d’Esports. Les portes s’obriran a les 19:00 de la vesprada i es podrà visitor fins a les 22:00 de la nit.

A més de descobrir les noves instal·lacions esportives, els assistents podran gaudir de dues masterclass simultànies, una d’spinning i una altra de cubbá, que tindran lloc de 19:30 a 21:00 hores. A més es realitzarà una exhibició de gimnàstica rítmica de 20:00 a 21:00 hores.

Durant el que queda del mes de febrer totes les activitats que es realitzen en el Pavelló es podran practicar de manera totalment gratuïta. Una bona forma de conèixer les possibilitats que ofereix aquest nou centre esportiu municipal i sumar-se així a la pràctica de l’esport, tal i com comenten fonts municipals.

El Pavelló Municipal d’Esports ha sigut un dels projectes més ambiciosos que ha portat endavant l’Ajuntament de la Llosa de Ranes en els últims anys i, serà hui divendres, quan per fi, obrirà les seues portes.

No hay comentarios

Dejar respuesta