El pavelló Francisco Ballester de Xàtiva millora la seua il·luminació

La Regidoria d’Esports de Xàtiva ha anunciat que el pavelló municipal Francisco Ballester ha millorat la seua il·luminació amb la col·locació de bombetes led que reduiran el consum elèctric de la instal·lació.

L’actuació ha consistit en la retirada dels actuals projectors d’halògens metàl·lics de 1.000w, ubicats a la part central, així com en la instal·lació d’un total de 24 nous projectors amb una tecnologia led de 360w.

Amb aquest canvi la instal·lació s’assegura un estalvi del consum elèctric en un percentatge superior al 60%, a més de la reducció dels costos de manteniment. Part dels projectors que s’han retirat de la part central han estat recol·locats en la mateixa instal·lació, substituint altres que no funcionaven.

L’execució, que ha durat menys d’una setmana, ha tingut un cost total de vora 18.000 euros.

 «Des de la Regidoria d’Esports ens vam comprometre a l’inici de la legislatura a millorar la il·luminació de les nostres instal·lacions esportives municipals. Vam iniciar el camí amb el Pavelló de voleibol i continuarem amb el camp Murta. Ara li ha arribat el torn al Pavelló Francisco Ballester, i pròximament estan previstes altres millores», ha indicat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

No hay comentarios

Dejar respuesta

8 + once =