Paula Garcia, seleccionada per a participar en la Copa del Món de Gimnàstica Aeròbica a Tòquio

La gimnasta del Club Taekwondo Xàtiva. Secció Gimnàstica; Paula García Boix, ha sigut seleccionada per a participar, amb l’equip nacional, en la Copa del Món de Gimnàstica Aeròbica, a celebrar a Tòquio (el Japó), del 20 al 26 de maig 2024.

Paula García, formarà part de la selecció nacional de Gimnàstica Aeròbica, i intentarà revalidar l’èxit de l’edició 2023, en la qual va obtindre dues medalles (1 plata i 1 bronze), en aquest important esdeveniment esportiu.

La Directora Tècnica, del Club ha manifestat, que “després de la inesperada lesió que va patir la nostra gimnasta, el mes de març passat, dies previs a la Copa del Món a Portugal; Paula García, ha guanyat forma i seguretat, per a afrontar amb garanties, els següents compromisos esportius internacionals i nacionals: Campionat d’Espanya a Torrent (14-16 juny 2024), Internacional a Tarragona (30 maig-2 juny 2024), Copa Món a Tòquio (20-26 maig 2024) i Campionat del Món a Itàlia (25-29 setembre 2024)”.

Respecte a la important cita internacional a Tòquio; Loles Ballester, manifesta «que s’intentarà aproximar-nos als resultats de l’edició anterior (1 medalla, plata i 1 medalla bronze), esperant entrar en les finals (8 primers llocs)»

«En relació amb la resta de gimnastes del club; enguany tenim un calendari molt intens i exigent. Estem en el meridià de la temporada. Els objectius i expectatives, en tots els nivells del club (base-nacional-internacional), s’estan complint satisfactòriament. Sense anar més lluny en el passat cap de setmana, es va celebrar el Campionat Autonòmic (Burjassot), obtenint 9 medalles (6 ors i 3 bronzes)».

No hay comentarios

Dejar respuesta