Paula García Boix, obté dues medalles en la Copa del Món de Gimnàstica Aeròbica a Tòquio 2023

La gimnasta Paula García Boix, amb l’equip nacional; va aconseguir dues medalles (plata i bronze) en la Copa del Món de Gimnàstica Aeròbica, celebrada del 18 al 23 abril a la ciutat de Tòquio (el Japó).
Paula García, va complir amb escreix amb els objectius marcats inicialment, i que eren la classificació per a la final, en aquesta important trobada esportiva de nivell mundial de Gimnàstica Aeròbica.
La Directora Tècnica del Club Taekwondo Xàtiva, vol manifestar «la seua satisfacció pels resultats obtinguts per Paula García en la Copa del Món de Tòquio. Paula García és el present del club; el qual compta actualment amb un important nombre de gimnastes que garanteixen el futur i l’estructura de l’entitat esportiva; tant en la base com en les competicions de nivell nacional i internacional»
D’altra banda; «recorda que la temporada no ha finalitzat. Queden trobades nacionals i internacionals d’importància, en els quals concorreran gimnastes del Club Taekwondo Xàtiva. Secció Gimnàstica, i s’ha de mantindre la concentració».


Així mateix, el Club Taekwondo Xàtiva. Secció de Gimnàstica, vol agrair l’esforç en aquest dur i exigent esport a els/les gimnastes; el suport i implicació incondicional de pares, mares, familiars i amics, així com la col·laboració de la Diputació de València, Ajuntament de Xàtiva, Fundació «Trinidad Alfonso «, RFEG, FGCV, i mitjans de comunicació de la ciutat, que fan possible que el club represente a Xàtiva a nivell nacional i internacional.

No hay comentarios

Dejar respuesta