El Patronat de Turisme de València ultima els preparatius de la Fira de les Comarques

La cita tindrà lloc del 20 al 22 d’abril en la Plaça de Bous de València, segons ha manifestat la diputada Pilar Moncho.

Tal com ha explicat la màxima responsable de l’Àrea de Turisme de la Diputació, “la primavera és l’època ideal per a organitzar i planificar els desplaçaments vacacionals i a València Turisme hem apostat per un model de fira que aferma l’estructura comarcal del nostre territori i dóna major protagonisme als productes turístics locals relacionats amb la gastronomia, el turisme actiu i la cultura”.

La Fira de les Comarques de València Turisme està destinada a la promoció turística de les comarques i als productes turístics valencians i comptarà amb la participació de 19 empreses, 47 ajuntaments, entre els que destaca el de Xàtiva, un consorci de municipis, una associació de municipis i 12 mancomunitats de les comarques de València.

Per a açò, el Patronat de Turisme instal·larà 43 casetes en l’esplanada de la Plaça de Bous de València, distribuïdes en 14 grans espais comarcals.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis + 16 =