El Patronat de Turisme convoca una borsa de treball per a 10 tècnics del sector

El Patronat de Turisme de València convoca, per primera vegada, una borsa de treball per a 10 tècnics en Turisme mitjançant el procediment de concurs-oposició. Segons les bases de la convocatòria, publicades avui en el Butlletí Oficial de la Província, el termini per a presentar sol·licituds s’obri demà fins el 28 d’abril.

La vicepresidenta del Patronat de Turisme i diputada de l’Àrea de Turisme de la Diputació de València ha mostrat la seua satisfacció perquè aquesta acció “dóna continuïtat a la línia de professionalització de l’organisme autònom que vam iniciar en 2015”.

A més, “són les primeres bases d’ocupació pública oferides per la Diputació de València que incorporen el requisit lingüístic, complint així amb el compromís que vam adquirir amb els ciutadans de fomentar i normalitzar l’ús social del valencià”, ha apuntat la diputada.

Professionals per a l’Àrea de Creació de Producte

Els tècnics seleccionats formaran part de l’Àrea de Creació de Producte gestada a l’inici del mandat. “Amb la nova borsa de treball anem a dotar de professionals aquesta nova àrea, necessitem persones que siguen capaces d’ajudar els nostres municipis en la transformació dels recursos turístics locals en productes turístics”, ha destacat Pilar Moncho.

Valoració de l’experiència professional

El procés selectiu es durà a terme mitjançant el sistema de concurs oposició i constarà de dues fases. La primera fase consistirà en la resolució per escrit d’un supòsit pràctic entre dos plantejats a partir dels continguts que figuren en el temari de 13 temes arreplegat en les bases de la convocatòria.

En la segona fase es procedirà a baremar els mèrits al·legats i acreditats pels aspirants que superen la primera fase. Es valorarà com a mèrit l’experiència professional, titulacions complementàries, idiomes i la presentació d’una memòria, d’una extensió màxima de 15 pàgines, sobre el desenvolupament d’un pla operatiu d’alguna de les accions previstes en el pla d’actuació del Patronat per a 2017.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 1 =