Passat l’estiu retorna el moviment en defensa de les pensions públiques

Des de la Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques de Xàtiva-La Costera tornem a cridar a tota la població, pensionistes o futurs pensionistes, a que es mobilitzen en defensa d’unes pensions que encara no estan assegurades per uns polítics més preocupats per cóm ha de ser el proper govern i les eleccions que per assegurar el benestar dels ciutadans.

En efecte, encara està en vigor el factor de sostenibilitat que minvarà les pensions quant més llarga siga la vida de la persona pensionista. També l’índex de re-valorització que, en principi, només assegura una mísera pujada del 0.25% anual. I el que és més important la pujada de les pensions amb l’IPC no està blindada per llei. Per no parlar d’altres qüestions com ara l’existència de pensions molt baixes, el còmput de 25 anys per calcular la pensió, l’edat de 67 anys per a gaudir de futures pensions, l’anomenada bretxa de
gènere o la diferència entre pensió mínima i salari mínim.

És per això que animem a que participeu en la manifestació prevista a Valencia el proper dia 20 de setembre a les 18.30 hores des de la plaça de l’Ajuntament fins les Corts Valencianes. Els membres de la Plataforma amb la nostra pancarta eixirem de l’estació de Xàtiva en el tren de les 17:11 hores.

Tanmateix convoquem una Assemblea de la nostra Plataforma Comarcal el proper dia 26 de setembre a les 19 hores, Casa de la Cultura per a consolidar el nostre moviment i preparar el viatge a la gran manifestació conjunta de les Plataformes de tota Espanya del dia 16 d’Octubre a les 12 hores en la Porta del Sol a Madrid, on confluiran les marxes a peu que estan fent companys pensionistes per tot arreu. Hi hauran a la nostra disposició autobusos a un preu raonable entre 10 i 15€.

No hay comentarios

Dejar respuesta