El Pacte territorial celebra una reunió amb empreses i associacions de la Font, Moixent i Vallada

Entre els assistents, prop de 30 entitats, es van exposar les línies generals que s’implementaran en matèria de turisme rural i territorial, tenint com referent comú el fet d’obtindre iniciatives sostenibles, pensades i adaptades a les tendències del mercat, amb la conseqüent divulgació per diferents vies.

Aquest projecte, que va obtindre una bona acceptació per part dels assistents, va plasmar la necessitat de tres pilars fonamentals: «fer territori, que es conega l’atractiu turístic de les dos comarques, no sols a nivell convencional, sinó com un objectiu que ens unisca com a territori, i que puga prosperar en marca pròpia interrelacionant-se entre sí”.

Així mateix, des del Pacte Territorial Costera-Canal, es va brindar l’oportunitat a tots els assistents d’adherir-se al fòrum de participació que tindrà lloc a principis del mes de juliol per a conèixer l’evolució del projecte.

Donat que la reunió pretenia obtindre el feedback dels assistents, cal destacar la unanimitat de tots ells en tres aspectes: la creació de “marca” del territori, la possibilitat d’utilitzar fórmules cooperatives per a aquelles empreses més reduïdes i finalment, la necessitat de fer realitat en el temps la continuïtat d’aquest projecte.

Durant este mes de juny i tot el mes de juliol estan programades més visites territorials en les localitats de les dos comarques.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × tres =