Orthem inicia les obres d’ampliació del pavelló Francisco Ballester de Xàtiva

Amb més de 2.000 metres quadrats, el nou edifici duplicarà l’espai existent per a poder albergar al màxim nombre possible de clubs esportius del municipi.

L’empresa Orthem Serveis i Actuacions Ambientals va començar hui les obres d’ampliació del pavelló Francisco Ballester de Xàtiva, que compten amb un pressupost de més de dos milions d’euros.

L’alcalde de la localitat, Roger Cerdà, va visitar aquest matí al costat dels responsables de l’empresa Orthem, del Grup Hozono Global, les obres que permetran duplicar l’espai del pavelló actual. Així, el nou edifici sumarà més de 2.200 metres quadrats als prop de 2.500 de l’actual infraestructura.

La funció principal del nou pavelló auxiliar serà la pràctica d’entrenaments dels diferents clubs. No obstant això, també s’instal·larà una zona d’espectadors de tipus retràctil per a poder albergar competicions.

La nova estructura comptarà amb dos edificis: la pista poliesportiva i un edifici auxiliar que unirà la nova instal·lació amb el pavelló Francisco Ballester.

La pista poliesportiva podrà albergar dos camps de bàsquet o de voleibol transversals per a la pràctica simultània, o una pista d’handbol, futbol sala o bàsquet de forma longitudinal.

A més, es comptarà amb un dispositiu de divisió d’ambients mitjançant cortina motoritzada i disposarà d’il·luminació natural suficient que no causi enlluernaments i permeti un ús autònom durant el dia.

Quant a l’edifici annex, aquest albergarà vestuaris i lavabos, càmeres tècniques per a la aerotermia, quadre elèctric, comptador d’aigua i magatzems, tots organitzats al voltant d’un pati que aporta il·luminació i ventilació natural.

A més, l’edifici, que compta amb un termini d’execució aproximat de 8 mesos, prevaldrà l’eficiència energètica. En tal sentit, es cuidaran aspectes com a orientació, aïllament tèrmic adequat de l’envolupant per a una reducció del consum energètic i un aprofitament màxim de la llum natural.

No hay comentarios

Dejar respuesta