Ontinyent ultima els preparatius per a la Fira del 600 aniversari

S’ha coordinat el dispositiu especial de seguretat i neteja i finalitzat les millores al paviment del recinte firal

L’Ajuntament d’Ontinyent ultima els preparatius per a la inauguració de la Fira del 600 aniversari, que s’inaugura el proper divendres 16 i viurà els seus dies grans el dissabte 17, diumenge 18 i dilluns 19 de novembre. Així, han finalitzat les obres de millora del paviment que connecta l’Avinguda Albaida amb l’Avinguda del Benicadell que es realitzaven en les setmanes prèvies a la Fira. Amb aquesta actuació s’ha reformat alguns trams que estaven deteriorats i comptaven amb zones enfonsades i amb clevills, ocasionats entre d’altres motius per l’arbratge present a la zona. Esta actuació, pressupostada en 48.350,31 euros, ha contemplat un disseny de característiques semblants als aplicats a la reforma de la Plaça Coronació, amb colors càlids diferents als que havien fins ara.

Per altra banda, esta setmana tenia lloc una reunió mixta entre els departaments de seguretat i neteja on es comptava amb la presència dels regidors de Serveis Municipals i Seguretat, Manuel Cuesta i Tudi Guillem; la coordinadora de la Comissió Organitzadora de la Fira, la també regidora Sayo Gandia; a més de tècnics municipals i membres dels cossos de la Policia Local i la Policia Nacional.

La seguretat comptarà un any més amb la participació dels efectius de la Policia Local i Nacional, així com de Protecció Civil i Creu Roja que reforçaran la seguretat tant al nucli urbà com els voltants de la Fira per garantir el correcte desenvolupament d’esta festa. Tant el recinte firal com els accessos estaran especialment vigilats, i un any més es donarà la possibilitat de col·locació als xiquets i xiquetes d’una polsera amb el número de telèfon de l’adult que acompanye. Quant al trànsit, es tallarà a l’Avinguda d’Albaida i el carrer José Iranzo entre el carrer Pio XII i la Avinguda Manuel Sanchis Guarner. S’habilitaran les zones d’estacionament habituals als voltants de la Fira, l’avinguda de la Generalitat i entre el col·legi Carmelo Ripoll i el passeig de Benarrai, així com zones d’estacionament per a persones amb diversitat funcional a les zones més properes a la Fira.

La regidoria de Neteja ha repartit pel recinte vora un centenar de papereres de cartó reciclables i contenidors de fem, a més de facilitar un dispositiu de neteja viària constant. Després de viure els dies centrals
de divendres 16 a dilluns 19, la Fira romandrà oberta el cap de setmana següent, dies 23, 24 i 25 de novembre, amb
preus populars per a les atraccions. Cal destacar que, tot i ser festa local, els comerços de la ciutat poden obrir el
dilluns dia 19, jornada en la qual tindrà lloc la celebració del “Dia de la Bici”, amb eixida a les 10:30h des del Centre Comercial el Teler, amb inscripció una hora abans i sorteig de regals entre els participants.

No hay comentarios

Dejar respuesta