Ontinyent torna a ser epicentre de l’oci amb la V Fira de Tendes, Tapes i Rock

Ontinyent tornarà a ser epicentre de l’oci a La Vall d’Albaida amb la V edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock que organitzarà la Comissió de Foment del Comerç del Consell Econòmic i Social Municipal (CES) del 10 al 12 de juny.

El trasllat de l’activitat al carrer José Iranzo per les obres a Martínez Valls no ha impedit que augmente de 54 a 58 la xifra d’establiments participants per conformar el que l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, definia com “un intens cap de setmana al que convidem a tots els nostres veïns i als dels voltants per comprovar que en Ontinyent tenim molt que oferir”, destacava.

A l’acte de presentació, al que també acudien el regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda; la Presidenta de la Comissió de Foment de l’Activitat Urbana del CES, Amparo Boscá, i el Secretari d’AHVAL, Toni Pérez, s’explicava que dels 58 participants 43 son comerços i 15 establiments d’hosteleria.

Entre els comerços hi haurà 13 establiments de comerç infantil, 12 tendes de moda i complements, 6 sabateries, 5 establiments de llar i decoració, 3 de llenceria, 3 òptiques, 2 joieries, 1 establiment d’esports, 1 d’oci i una immobiliària. Els 15 establiments d’hosteleria, que disposaran als voltant de 15.000 tapes de tot tipus, i quant als grups musicals, seran “Second Comig Rock”, “Los Terry”, “Graham Foster”, “1978 Project”, “Neurotics”, “Grupo Ñ”, “Amanita Suit”, i “German Brothers”.

La Fira estarà oberta des de la vesprada de divendres dia 10 i fins a les 21:00 hores de diumenge 12 de juny al llarg del carrer José Iranzo, en el tram de Pio XII a l’Avinguda d’Albaida la Fira de Tendes, i des de la rotonda de l’Avinguda d’Albaida fins al parc Ausias March la Fira de Tapes i les actuacions musicals.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, coincidia amb l’alcalde en donar les gràcies “a les associacions SOC, Comerç IN, Ahval, i a tots aquells que s’impliquen per consolidar el projecte comú de convertir Ontinyent en un lloc de referència, una filosofia de treball conjunt que ens dóna força, perquè units podrem fer més i millor”, apuntaven.

No hay comentarios

Dejar respuesta