Ontinyent subvenciona la taxa del fem i aigua a 204 famílies amb ingressos inferiors al salari mínim

Joan Sanchis destaca l’aposta del Govern ontinyentí per posar l’accent en les persones i afavorir l’economia dels qui més ho necessiten

L’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat aquest mes de febrer la concessió d’ajudes per al pagament de la taxa municipal de recollida de fem i d’aigua a 204 nuclis familiars amb ingressos inferiors al Salari Mínim Interprofessional (SMI)que enguany es troba en 735’9 euros. En concret, l’Ajuntament cobrirà el 100% de la taxa de fem i aigua per a aquells casos on els ingressos familiars siguen inferiors al 75% del SMI (106 nuclis familiars); per a casos on els ingressos de la família siguen d’entre el 75% i el 90% del SMI la subvenció cobreix el 75% de la taxa (82 de les sol·licituds); i per a famílies amb ingressos d’entre el 90% i el 100% del SMI (16 dels casos) la subvenció cobreix el 50% de la taxa.

El Regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, ha explicat que “La bona gestió econòmica que està fent el Govern d’Ontinyent ens permet prendre mesures com aquesta per afavorir l’economia d’aquells que més ho necessiten, unes mesures que també es reflecteixen any rere any als pressupostos: la política social és un dels pilars bàsics de l’acció del Govern que lidera Jorge Rodríguez”, assenyalava.

En aquest sentit, cal recordar que el pressupost de 2018 torna a destinar més d’un milió d’euros a ajudes, programes i plans d’inserció social. La regidora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, destacava que estos programes i ajudes socials “inclouen iniciatives tan importants com ara la renda de ciutadania, les rendes de suport social, les ajudes extraordinàries de primera necessitat, programes educatius d’estiu conjuntament amb un servei nutricional per a xiquets i xiquetes sense recursos, i altres com els espais familiars, atenció a famílies, centre de menors, dependència, servei a domicili, etc. Estem treballant per millorar la vida de les persones i això està veient-se i reflectint-se al carrer”, manifestava.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diez + nueve =