Ontinyent serà seu dissabte de la Copa d’Espanya de Jiu-Jitsu

 

El Pavelló Municipal d’Ontinyent serà seu aquest dissabte per primera volta de la Copa d’Espanya de Jiu-Jitsu, que reunirà a la ciutat més d’un centenar dels millors judokes de tota Espanya en els categories Aleví, Infantil i Cadet. La competició, que es desenvoluparà en les modalitats de lluita i duet entre les 10:00 i les 14:00 hores, està organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, la Federació de Judo de la Comunitat Valenciana i el Club de Judo Fon-Do-Kan d’Ontinyent, amb la col·laboració de la Diputació de València.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava la importància d’acollir per primera volta esta competició a nivell nacional “que mostra l’aposta d’Ontinyent per ser una ciutat esportiva i on l’esport de base és protagonista. Junt als participants vindran lògicament els seus familiars, el que és positiu per donar a conèixer la nostra ciutat, al temps que oferim una nova activitat d’interès de les que venim organitzant tots els mesos de l’any”, recordava.

El Director del Departament de Jiu-Jitsu de la Federació de Judo de la Comunitat Valenciana, Salvador Huertas, posava de relleu que “va a ser un esdeveniment bonic i educatiu, amb el que volem potenciar les arts marcials i donar la possibilitat a altres federacions d’Espanya a visitar la nostra Comunitat, com nosaltres fem amb ells. A Ontinyent ens han obert les portes i hem pensat que és un bon lloc per acollir esta competició”, destacava. Huertas confirmava que es comptarà amb judokes de Castella-La Manxa, Catalunya, Madrid o La Rioja, a més dels que arriben d’altres municipis valencians.

Des del Club Fon-Do-Kan, Francisco Cano tenia paraules d’agraïment per al recolzament amb que es compta per part de la regidoria i l’Ajuntament “per poder organitzar un esdeveniment d’aquesta envergadura, que no havíem organitzat fins ara, i amb el que no sols volem donar una bona impressió als visitants que arriben d’altres llocs, sinó mostrar als nostres veïns i veïnes allò que estem fent. Aquesta copa no és ni molt menys a porta tancada, volem que la gent vinga, gaudisca del nostre esport i comprove els fruits del treball que fem durant tot l’any amb els nostres joves”, concloïa.

 

 

No hay comentarios

Dejar respuesta