Ontinyent reprèn la celebració de la Fira del 600 aniversari

Un espectacle de carrer al recinte firal obrirà la segona setmana de Fira amb tres dies intensos de festa, diversió, gastronomia, comerç i Firauto

Ontinyent reprendrà aquest cap de setmana la celebració de la seua Fira del 600 aniversari. Després d’haver-se ajornat algunes de les activitats previstes per al primer cap de setmana, estes tindran lloc des d’aquest divendres al recinte firal i els seus voltants. Així, Aquest divendres 23 a partir de les 19:30h tindrà lloc un espectacle de carrer per donar pas a tres dies intensos de festa, diversió, gastronomia, el nou espai per al comerç local i la fira de l’automòbil Firauto. Estes celebracions donen continuïtat als actes institucionals de commemoració de l’efemèride que van tindre lloc el passat divendres a la Sala Gomis i que van comptar amb la presència del President de la Generalitat, Ximo Puig.

L’espectacle d’inici d’esta segon setmana comptarà amb la participació de diferents ballets acompanyats de música “dixie» en directe així com d’un espectacle itinerant amb caire circense que tancarà la desfilada amb personatges màgics i molt divertits. El seu recorregut tindrà com a eixida l’aparcament de la Sala Gomis per continuar per José Iranzo, Avinguda d’Albaida, Benicadell i Manuel Sanchis Guarner. La regidora-coordinadora de la Comissió Organitzadora de la Fira 600 aniversari, Sayo Gandia recordava que “esta edició està pensada per donar un nou impuls a la vessant comercial de la Fira, comptant amb la implicació de tots els sectors econòmics i socials perquè vol ser molt més que un referent d’atraccions”, manifestava.

Per este motiu, a les atraccions mecàniques i les parades de productes gastronòmics i d’artesania, s’afegeix per primera vegada l’espai amb que comptarà per primera vegada el comerç ontinyentí per mostrar totes les possibilitats que la ciutat pot oferir tant als veïns i visitants. D’altra banda, l’associació Lligam també estarà present a esta renovada edició per donar a conèixer la seua Xarxa d’Espais Amics de la Lactància d’Ontinyent. A més a més, els i les visitants que es passen pel punt d’informació habilitat participaran a més al sorteig de 3.000 degustacions de coca de fira i altres regals. Tota esta oferta es completa amb la presència del motor en la seua sisena edició de la Fira d’automoció que, enguany, compta amb més de 3.500 metres d’exposició.

Cal destacar també que enguany, el dia de preus populars a les atraccions mecàniques serà dilluns 26 de novembre. Esta iniciativa impulsada pels firers ja ve sent una tradició del segon cap de setmana de Fira, tot i que davant l’episodi de pluja viscut l’anterior setmana els firers s’han vist obligats a posposar esta iniciativa a dilluns. Des del gremi de firers s’ha demanat la comprensió de tota la ciutadania davant una situació, com és la de les pluges, sobre la que no tenen control.

No hay comentarios

Dejar respuesta