Ontinyent reivindica la dansa acollint un espectacle de la “València Dancing Forward”

Ontinyent reivindica esta setmana la dansa no sols com a manifestació cultural, sinó també com a professió i element educatiu, en acollir un espectacle de la “València Dancing Forward” (VDF) divendres en el Teatre Echegaray. VDF és una associació cultural sense ànim de lucre de La Pobla de Vallbona, que té com a principal objectiu realitzar una acció cultural de gran envergadura amb dues vessants: per una banda garantir la projecció professional de joves ballarins en formació i per l’altra donar a conèixer a la societat valenciana la professionalització de la dansa i els seus beneficis socials.

La València Dancing Forward arribarà al Teatre Echegaray d’Ontinyent aquest divendres a les 22:30 hores, després d’haver inaugurat el passat cap de setmana la temporada del Teatre El Musical de València. VDF2016 compta amb 12 ballarins nacionals i europeus, seleccionats d’entre més de 220 candidats, en un programa d’aproximadament una hora de durada que combina cinc peces de xicotet format clàssiques i contemporànies. El preu de venda anticipada de les entrades és de 6 euros en venda anticipada a www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura, i de 7’5 euros en taquilla el dia de la representació.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava l’aposta que està realitzant-se des de la seua àrea “per posar en valor tot allò que ens pot aportar una disciplina tan important i a sovint tan infravalorada, que tans adeptes té en Ontinyent, que tants estils barreja i que tant recoltzen les escoles de dansa de la ciutat”. En aquest sentit, Borrell recordava la representació el passat mes de desembre de l’espectacle de Som-hi Dansa, «El Trencanous», al que s’afegeix ara el de la València Dancing Forward i en breu la gran triomfadora dels premis “Max”, “Pinoxxio”, de la companyia Ananda Dansa.

El regidor també feia al·lusió a la figura del coreògraf local Marcos Morau, artista que amb tan sols 31 anys va guanyar el Premio Nacional de Danza 2013 que atorga el Ministeri d’Educació, “un model perfecte d’estima i treball per la dansa, que ens agradaria fomentar amb activitats i espectacles com el d’aquest divendres, al que animem a totes i tots a assistir i a gaudir”, concloïa.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres − 2 =