Ontinyent organitza una jornada gratuïta sobre ciberseguretat per a empreses i autònoms

Ontinyent ha acollit hui una jornada gratuïta sobre ciberseguretat per a empreses i autònoms, organitzada per la Cambra de Comerç de València amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament ontinyentí, el Centre de Seguretat TIC de la Comunitat Valenciana i el grup S2.

La jornada, que tenia lloc al nou edifici del Campus Universitari d’Ontinyent, ha tingut com a objectiu donar a conèixer als assistents tots els riscos informàtics que existeixen: suplantació d’identitat, fraus o desviacions de fons, i quines són les mesures a adoptar que aconsellen els experts. Segons s’exposava a la jornada, els ciberatacs causen al voltant de 14.000 milions d’€ de pèrdues a les empreses d’arreu del món durant l’any, i al territori valencià es produeixen 6.000 atacs diaris.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava la importància “de sensibilitzar a empreses i ciutadania, perquè és una amenaça real, i en aquest sentit esta jornada ha estat útil per no ser sols informativa, sinó que també ha servit per tractar exemples i casos pràctics”, destacava.


En Castellá:

Ontinyent ha acogido hoy una jornada gratuita sobre ciberseguretat para empresas y autónomos, organizada por la Cámara de comercio de Valencia con la colaboración de la concejalía de Promoción Económica del Ayuntamiento ontinyentí, el Centro de Seguridad TIC de la Comunidad Valenciana y el grupo S2.

La jornada, que tenía lugar en el nuevo edificio del Campus Universitario de Ontinyent, ha tenido como objetivo dar a conocer a los asistentes todos los riesgos informáticos que existen: suplantación de identidad, fraudes o desviaciones de fondos, y qué son las medidas a adoptar que aconsejan los expertos. Según se exponía a la jornada, los ciberatacs causan alrededor de 14.000 millones de € de pérdidas a las empresas de todo el mundo durante el año, y en el territorio valenciano se producen 6.000 ataques diarios.

El regidor de Promoción Económica, Pablo Úbeda, destacaba la importancia “de sensibilizar a empresas y ciudadanía, porque es una amenaza real, y en este sentido esta jornada ha sido útil para no ser sólo informativa, sino que también ha servido para tratar ejemplos y casos prácticos”, destacaba.

No hay comentarios

Dejar respuesta