Ontinyent i Bocairent, amb la Setmana Europea de Prevenció de Residus del COR

Dins dels actes programats per a la celebració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, el COR ha programat una Setmana d’activitats, al llarg dels municipis de les seues cinc comarques, per a posar el focus en la importància de la prevenció en la generació dels diferents tipus de residus.

SEGONA JORNADA: ONTINYENT I BOCAIRENT.

El dimarts, 23 de novembre, han continuat els actes per a celebrar la Setmana Europea de Prevenció de Residus en el territori COR.

Aquesta vegada ha sigut el torn dels municipis d’Ontinyent i Bocairent.

A les 11:00h s’ha presentat la campanya “Separem bé els residus” en la Plaça de la Coronació d’Ontinyent, amb la presència de la regidora de Sostenibilitat de l’Ajuntament d’Ontinyent, Casaca Gandia, el President del Consorci per a la Gestió de Residus V5 COR, Vicent Muñoz, i la Gerenta del COR.

Des del primer moment s’ha pogut comprovar l’èxit de la campanya amb una enorme participació ciutadana.

Entre els objectius principals d’aquesta acció està sensibilitzar a la ciutadania en un reciclatge responsable. Objectius que, en vista de la implicació de la gent, segur es compliran.

La programació de la Setmana Europea de Prevenció de Residus ha portat als representants del COR fins a Bocairent, on a les 12:00h han repartit bosses de compostos entre els estudiants de l’Institut d’Educació Secundària, juntament amb José María Beneyto, Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Bocairent.

Vicent Muñoz i José María Beneyto, han explicat als estudiants les funcions del Consorci, així com la importància de donar-li un valor a les restes d’aliments que produïm per a aconseguir reduir la grandària de la borsa grisa de residus mesclats.

Finalment, les alumnes i alumnes del centre han mostrat als seus convidats l’hort que disposa l’Institut, lloc on han depositat compost proporcionat pel COR.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR és el seu acrònim en anglés) és una iniciativa la fi de la qual és promoure i desenvolupar durant una setmana acciones de sensibilització sobre la generació i gestió de residus i el consum sostenible de recursos. Neteja

No hay comentarios

Dejar respuesta