L’Olímpic de Xàtiva visita el centre ocupacional

Tot el planter del primer equip realitzen una visita a les instal·lacions del centre ocupacional.


Tot el planter del primer equip de l’Olímpic de Xàtiva ha estat en el matí d’avuí al Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva. La iniciativa va sorgir després d’una visita del president de l’entitat, Quique Alcàzar, a partir de la qual es van plantejar diferents línies de col·laboració entre la entolimpic-aspro2itat esportiva i el centre que regenta ASPROMIVISE.

Durant la visita els jugadors han pogut veure el procés del paper fet a mà per part dels usuaris i han pogut experimentar el ser aprenents d’un col·lectiu com els usuaris que estan al centre ocupacional. Un esdeveniment que l’entrenador de l’equip de Xàtiva, Raul Garrido ha considerat que podia aportar molt als jugadors en quan a capacitat de superació, responsabilitat i treball en equip.

olimpic-asproDes del propi centre s’han mostrat molt satisfets per aquesta visita i segons la directora del centre, Amor Amorós, nosaltres sempre estem oberts per a totes les persones que tinguen curiositat pel nostre món. Un punt d’encontre que servirà de punt de partida per a properes activitats conjuntes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − uno =