Octubre un mes replet de triomfs individuals i col·lectius per al Club Ajos Xàtiva

El club aconsegueix una victòria absoluta, 8 trofeus a la categoria, dos podis per equips i una millor marca personal en les últimes proves disputades.

El Club Atletisme Ajos Xàtiva ha continuat amb la seva participació en diferents proves esportives de la temporada 2022/23, aconseguint en les últimes setmanes d’aquest mes d’octubre diversos èxits individuals i col·lectius, que inclouen una victòria absoluta, 8 trofeus a la categoria, dos podis per equips i una millor marca personal en les últimes proves disputades.

Les dues de major afluència i renom van ser la Mitjana Marató de València i la Pujada al Castell de Xàtiva (10k), competicions en les quals la representació d’Ajos Xàtiva va ser massiva: 10 Ajos en la capital del Túria i 44 en la prova local, on el club va ser el 2n amb major xifra de participants. En la Mitja Marató de València van destacar els temps de Ximo Llácer (1.20:46 i millor marca personal en la distància, a un ritme de 3.51) i Javier Márquez (1.25:36, a 4.04); mentre que en la Pujada al Castell els millor classificats van ser Vicent Navarro (55è absolut i 1r veterà C de la prova a 4.07) i Emilio Descals (63è absolut). En les dones la millor classificada va ser María López, 34a femenina i 1a veterana B local; aconseguint també podis a la categoria Ximo Martínez (3r més ben veterà C local) i Vicen Bañuls (2a veterana C local).

Com a equip, el club també va tenir un paper destacat en la XXVI Volta a Peu a Rotglà (9k), on es van desplaçar 12 membres dels quals el millor temps va ser per a Emilio Descals, (27è absolut a un ritme de 4.02), amb podis per a Nacho Redondo (3r veterà C), María López (2a veterana C), Mª Carmen Cerdà (1a veterana B), i Vicen Bañuls (3a Màster F). Ajos Xàtiva, a més, va finalitzar en 3a posició en la classificació per clubs.

En el àmbit individual, la millor classificació de les últimes proves la va obtenir José Barberá en la VIII Mitjana Marató en Pista de Ceutí (Múrcia), qui es va imposar amb solvència com a vencedor absolut, arribant fins i tot a doblegar a tots i cadascun dels seus rivals en la competició disputada en 53 voltes al Poliesportiu Miguel Induráin de la localitat. En el Cross Popular de Sant Joan (5’5k) van aconseguir també un excel·lent resultat Nacho Redondo i Paco Marí, 6è i 7è absolut, creuant junts l’arc en 21.53 a un ritme de 4.00 el km.

A més, Ximo Martínez va representar al club en la XXXVII Volta a Peu a Catarroja (10k), i en el repàs a l’activitat del club també destaca la duríssima prova BTT en la qual van competir junts Gabriel Micó i Julián Navarro: 103k +2503 positius del Gran Fons Benigànim Bike-Desafiament Vall d’Albaida, el recorregut de la qual van aconseguir completar en menys de 7 hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta