Xàtiva obri el termini d’inscripció per a l’Escola d’Estiu Municipal 2020

L’activitat tindrà lloc entre el 29 de juny i el 7 d’agost, es dividirà en trams d’edat i cal fer reserva a través d’un formulari que es pot sol·licitar al correu educa@xativa.es

La regidora d’Educació Lena Baraza i el regidor d’Esports Pedro Aldavero han presentat aquest matí l’escola d’estiu municipal que s’ha organitzat aquest any a Xàtiva, de forma conjunta entre ambdós departaments, i que s’iniciarà el proper dilluns 29 de juny estenent-se fins el 7 d’agost, en horari de 9 a 13 hores.

L’escola d’estiu municipal 2020 acollirà a xiquetes i xiquets des de 3 fins a 14 anys, i pel moment hi ha habilitades entre 260 i 270 places, distribuïdes en unes 70 per a les escoles i unes 200 per al Poliesportiu de Les Pereres. «La normativa va canviant, i per això ens estem adaptant constantment a ella. Tindrem una única escola d’estiu però repartida per trams d’edat», ha manifestat la regidora d’Educació Lena Baraza, qui ha afirmat que les places disponibles poden augmentar en els propers dies.

En el cas dels xiquets de 3 a 5 anys les activitats es realitzaran al col·legi Gozalbes Vera, mentre que les xiquetes i els xiquets de 6 a 8 anys acudiran al col·legi Martínez Bellver. En ambdós casos el preu serà de 80 euros, amb servei gratuït d’acollida de 8 a 9 i de 13 a 14 hores. D’altra banda, els xiquets i xiquetes de 9 a 14 anys realitzaran les activitats al Poliesportiu Les Pereres, amb un preu de 25 euros a la setmana i servei opcional d’acollida de 8 a 9 i de 13 a 14 hores per 5 euros l’hora. A més a més, en tots els casos es compta amb un servei opcional d’autobús per 14 euros.

El període per tal de poder apuntar-se s’obri hui dilluns 15 de juny, i estarà operatiu fins el diumenge 22 de juny. Es podrà fer la reserva mitjançant un formulari que es pot demanar a l’adreça educa@xativa.es. A tots els inscrits se’ls obsequiarà amb una mascareta de tela, a més d’una botella d’aigua.

Una vegada tancada la reserva s’enviarà un correu electrònic amb la fitxa d’inscripció i el procediment de formalització de la matrícula. Per a qualsevol dubte o sol·licitud d’ajuda es pot telefonar al 96 228 18 03 o bé demanar cita de 9 a 14 hores a la Casa de la Joventut. En cas de superar les places que s’ofereixen, es demanarà la documentació pertinent per tal de comprovar que es compleixen tots els requisits, sent prioritaris els casos de conciliació laboral i familiar, i els col·lectius amb vulnerabilitat social.

«Unifiquem l’escola com a conseqüència de la situació provocada per la Covid-19, i es comptarà amb totes les mesures sanitàries pertinents per a la tranquil·litat dels xiquets i dels pares», ha explicat el regidor d’Esports Pedro Aldavero, qui ha recalcat que els grups seran de 15 persones.


En castellà:

Se abre el plazo de reserva para la escuela de Verano municipal de Xàtiva, dirigida a niñas y niños de entre 3 y 14 años

La actividad tendrá lugar entre el 29 de junio y el 7 de agosto, se dividirá en tramos de edad y se deberá reservar a través de un formulario que se puede solicitar en el correo educa@xativa.es

La concejala de Educación Lena Baraza y el concejal de Deportes Pedro Aldavero han presentado esta mañana la escuela de verano municipal que se ha organizado este año en Xàtiva, de forma conjunta entre ambos departamentos, y que se iniciará el próximo lunes 29 de junio extendiéndose hasta el 7 de agosto, en horario de 9 a 13 horas.

La escuela de verano municipal 2020 acogerá a niñas y niños desde 3 hasta 14 años, y por el momento hay habilitadas entre 260 y 270 plazas, distribuidas en unas 70 para las escuelas y unas 200 para el Polideportivo de Les Pereres. «La normativa va cambiando, y por eso nos estamos adaptando constantemente a ella. Tendremos una única escuela de verano pero repartida por tramos de edad», ha manifestado la concejala de Educación Lena Baraza, quien ha afirmado que las plazas disponibles pueden aumentar en los próximos días.

En el caso de los niños de 3 a 5 años las actividades se realizarán en el colegio Gozalbes Vera, mientras que las niñas y los niños de 6 a 8 años acudirán al colegio Martínez Bellver. En ambos casos el precio será de 80 euros, con servicio gratuito de acogida de 8 a 9 y de 13 a 14 horas. Por otro lado, los niños y niñas de 9 a 14 años realizarán las actividades en el Polideportivo Les Pereres, con un precio de 25 euros en la semana y servicio opcional de acogida de 8 a 9 y de 13 a 14 horas por 5 euros la hora. Además, en todos los casos se cuenta con un servicio opcional de autobús por 14 euros.
El periodo para poder apuntarse se abre hoy lunes 15 de junio, y estará operativo hasta el domingo 22 de junio. Se podrá hacer la reserva mediante un formulario que se puede pedir a la dirección educa@xativa.es. A todos los inscritos se les obsequiará con una mascarilla de tela, además de una botella de agua.

Una vez cerrada la reserva se enviará un correo electrónico con la ficha de inscripción y el procedimiento de formalización de la matrícula. Para cualquier duda o solicitud de ayuda se puede llamar al 96 228 18 03 o bien pedir cita de 9 a 14 horas en la Casa de la Juventut. En caso de superar las plazas que se ofrecen, se pedirá la documentación pertinente para comprobar que se cumplen todos los requisitos, siendo prioritarios los casos de conciliación laboral y familiar, y los colectivos con vulnerabilidad social.

«Unificamos la escuela como consecuencia de la situación provocada por la Covid-19, y se contará con todas las medidas sanitarias pertinentes para la tranquilidad de los niños y de los padres», ha explicado el concejal de Deportes Pedro Aldavero, quien ha recalcado que los grupos serán de 15 personas.

No hay comentarios

Dejar respuesta