Obri les portes l’exposició del Ninot de les falles de Xàtiva 2024

Abú Masaifa fa doblet i s’emporta el premi al millor “ninot” gran i Infantil de la secció especial i la comissió de Molina Claret, premi al millor ninot Infantil de Xàtiva.

La inauguració de l’exposició del Ninot de les falles 2024 es va celebrar aquest dilluns, ja que es va haver de retardar la inauguració que estava prevista per al divendres 23, pels tres dies de duel oficial per l’incendi de Campanar (València). L’acte es va realitzar al pati de la Casa de Cultura, després de la realització de la Crida de les falles contra la Violència de Gènere a les portes de l’ajuntament, on van acudir les falleres majors, representants de la Junta Local Fallera i totes les comissions de la ciutat, així com a públic amant de les falles.

Aquest any el ninot indultat com a millor ninot de Xàtiva de les falles gran ha sigut per a la Falla Abú Masaifa, de l’artista, Erik Martinez Moncho. ( 1er premi secció especial i millor ninot de Xàtiva). Primer premi secció especial ninot Infantil de Xàtiva també per a la Falla Abú Masaifa, de l’artista Hnos Moya. Millor ninot Infantil de Xàtiva per a la Falla Molina Claret de l’artista Bernardo Estela.

Les Falleres Majors van ser les responsables de tallar la cinta per inaugurar una exposició molt especial que romandrà oberta fins al proper 15 de març. D’aquesta manera, qualsevol curiós o amant de les falles podrà visitar l’exposició de “ninots” i maquetes de falles a la Sala de les Columnes de la Casa de la Cultura de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta