Obra Social de Caixa Ontinyent posa en funcionament la nova Escola Infantil d’Aielo de Malferit

Després de les obres de remodelació es converteix en una de les escoles infantils amb millors instal·lacions de la Comunitat Valenciana.

Obra Social de Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit han posat en funcionament la nova Escola Infantil de la localitat, que després de les obres de remodelació realitzades en els últims mesos, es converteix en un dels centres amb millors instal·lacions de la Comunitat Valenciana.

escola-ayelo.caixaontinyent-4La iniciativa va sorgir per a l’elevada demanda d’escolarització existent per a menors de 3 anys. Amb esta ampliació, la capacitat d’escolars passa de 66 a 106 xiquets, cobrint considerablement les necessitats de la localitat.

A la inauguració, que va tenir lloc divendres passat, van assistir l’Alcalde d’Aielo de Malferit, José Luís Juan, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell. A més, 400 veïns van acudir a la jornada de portes obertes que va tenir lloc el mateix dia.

escola-ayelo.caixaontinyent-6La nova Escola Infantil compta amb una superfície de 850 metres quadrats distribuïts en set aules, una sala multi-usos, un menjador, un pati cobert i zones de servei, a més d’un pati de 750 metres. La inversió realitzada entre ambdues entitats ha sigut de 190.000 euros.

Per a la seua ampliació s’ha utilitzat l’edifici de l’antic centre de salut que, al costat de l’Escola Infantil, van ser posats en funcionament per l’Obra Social de Caixa Ontinyent en 1986, actualment en desús per la construcció d’un nou. Obra Social de Caixa Ontinyent va implantar també el Pavelló Poliesportiu Municipal a Aielo de Malferit en 2001.

escola-ayelo.caixaontinyent-5L’Alcalde de la població, José Luís Juan, ha subratllat que “amb aquesta ampliació millorem i adaptem les instal·lacions a les necessitats dels xicotets escolaritzats de 0 a 3 anys. Gràcies a l’aportació municipal i a l’Obra Social de Caixa Ontinyent, hui tenim una de les millors escoles infantils de la Comunitat Valenciana. Esta obra, al costat de la reforma de la part vella del centre i l’ampliació de la vorera, és una bona inversió per al poble, una inversió que la gent es mereix”

Per la seua banda, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha agraït la confiança dels veïns de Aielo en l’entitat “perquè és el que fa possible estes actuacions que no realitza cap altra entitat financera. Com sempre, Caixa Ontinyent manté el seu compromís que els beneficis que es generen en Aielo, revertisquen en la població”.

escola-ayelo.caixaontinyent-1

escola-ayelo.caixaontinyent-2

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − 14 =