Obra Social de Caixa Ontinyent edita «Perspectives. Memòria fotográfica d’Ontinyent»

Recull l’evolució de la ciutat d’Ontinyent a través de les imatges de quatre autors locals realitzades entre 1954 i 1980.

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat “Perspectives. Memòria fotogràfica d’Ontinyent”, un llibre que recull l’evolució d’Ontinyent a través de les fotografies de quatre autors locals i que han sigut reunides, tractades i digitalitzades per Xavi, Jordi i Kike Mollà, els autors de la publicació.

A través de 146 imatges bitono realitzades entre 1954 i 1980, moltes d’elles inèdites, es mostra la transformació de la ciutat en les últimes dècades des de la perspectiva de quatre fotògrafs: Rafael Bernabeu Galbis, Rafel Jordà Bonastre, Rafael Penadés Martí i Bastiste Martí Garcia.

Tal com detallen els seus autors, es tracta d’un projecte que pretén tindre continuïtat en el temps, amb la recopilació de material de fotògrafs que tinguen en comú el motiu de la seua obra: Ontinyent. La finalitat és doble “rendir-los l’homenatge que es mereixen com a cronistes de l’evolució de la nostra ciutat i fer divulgació de les seues obres”, expliquen.

El llibre estarà disponible a partir del 21 de novembre, i podrà adquirir-se en les oficines de Caixa Ontinyent, així com en la seua “botiga” online: https://www.caixaontinyent.es/va/shop.

El President de Caixa Ontinyent, José Pla, ha destacat que amb aquest tipus d’actuacions, l’Entitat “demostra el suport a la investigació, recuperació i divulgació del nostre patrimoni cultural i tradicions, a la nostra idiosincràsia. Aconseguim que l’obra dels nostres autors perdure, i que estiga a l’abast de tots. Una obra social d’un valor incalculable que fan possible els clients amb la seua confiança”.

Actualment, el fons editorial de Caixa Ontinyent es compon de 115 llibres i 49 discos, un treball acumulat en 24 anys, en el qual han participat com a autors o intèrprets més de 5.300 persones i el volum de distribució de les quals supera ja els 270.000 exemplars.

No hay comentarios

Dejar respuesta