Obra Social de Caixa Ontinyent aporta un vehicle adaptat a l’Associació de malalts d’Alzheimer d’Albaida

Suposa una inversió de 42.000 euros i permetrà el trasllat dels usuaris al nou centre, que se situarà als afores de la localitat.  

Obra Social de Caixa Ontinyent ha entregat un vehicle adaptat a l’Associació de familiars i malalts d’Alzheimer d’Albaida, AFMAVA, que s’utilitzarà per al trasllat dels usuaris al nou centre que se situarà als afores de la població, així com en els desplaçaments d’animació sociocultural i teràpia ocupacional que promouen.

En l’acte d’entrega del vehicle han comparegut el President de AFMAVA, José Vicente Palací Barberá, el President de Caixa Ontinyent, José Pla Barber, i el Responsable de la seua Obra Social, Roberto Sanz.

El President de l’entitat ha destacat el paper que juga Caixa Ontinyent en la seua zona com a motor econòmic i social. “Som l’única caixa d’estalvis valenciana i això es tradueix en actuacions com aquesta, que retornen a la societat els beneficis que s’han generat en la nostra oficina a Albaida. Són els nostres clients, amb la seua confiança, els qui ho han fet possible”.

La inversió de l’entitat serà de 42.000 euros, que beneficiarà als seus 58 associats i que permetrà millorar la qualitat de vida dels 27 usuaris del centre i dels seus familiars.

Única Caixa d’estalvis valenciana

Caixa Ontinyent és l’única entitat financera en la Comunitat Valenciana que reverteix els seus beneficis a la societat en forma d’obres socials, equivalent a la part que altres entitats destinarien a retribuir als seus propietaris. Una labor social que permet, d’una banda, millorar la qualitat de vida de les persones, i, per un altre, contribuir a la vertebració de la seua zona i evitar la despoblació.

En els últims 10 anys, Caixa Ontinyent ha destinat 14 milions d’euros a obres socials. Una activitat singular que, any rere any i des de la seua fundació en 1884, ha anat degotant i aportant recursos i activitats a tot el seu àmbit d’actuació.

De fet, l’obra social de Caixa Ontinyent disposa de 26 centres en funcionament en 11 localitats, amb 278 llocs de treball directe, desenvolupa anualment prop de 103 activitats, col·labora amb 83 col·lectius i beneficia a 152.000 persones.

No hay comentarios

Dejar respuesta