Obra Social de Caixa Ontinyent ambienta la sala d’urgències pediàtriques de l’hospital d’Ontinyent

Les il·lustracions recreen figurativament l’entorn, la flora i la fauna de la Vall d’Albaida

Obra Social de Caixa Ontinyent ha ambientat l’àrea d’urgències pediàtriques de l’hospital d’Ontinyent amb la intenció d’oferir un clima més càlid, agradable, didàctic i lúdic als més xicotets en les seues estades en urgències.

Les il·lustracions recreen figurativament l’entorn, la flora i la fauna de la Vall d’Albaida, i estan inspirades en les publicacions que sobre naturalesa ha editat l’Obra Social de l’entitat.

L’actuació s’ha realitzat a instàncies del propi hospital amb l’objectiu de crear entorns que generen emocions positives en els més xicotets durant l’estada en urgències.
Amb este tipus d’iniciatives Caixa Ontinyent compleix una doble funció, d’una banda contribueix a la difusió de la nostra cultura, naturalesa i idiosincràsia, i per altra, millora el benestar de les nostres famílies, en este cas, dels més xicotets.

sala-urgencias-ontinyent-3-diaridigital.es


En Castellá:

Obra Social de Caixa Ontinyent ambienta la sala de urgencias pediátricas del hospital de Ontinyent
Las ilustraciones recrean figurativamente el entorno, la flora y la fauna de la Vall d’Albaida.
Obra Social de Caixa Ontinyent ha ambientado el área de urgencias pediátricas del hospital de Ontinyent con la intención de ofrecer un clima más cálido, agradable, didáctico y lúdico a los más pequeños en sus estancias en urgencias.
Las ilustraciones recrean figurativamente el entorno, la flora y la fauna de la Vall d’Albaida, y están inspiradas en las publicaciones que sobre naturaleza ha editado la Obra Social de la entidad.
La actuación se ha realizado a instancia del propio hospital con el objetivo de crear entornos que generen emociones positivas en los más pequeños durante la estancia en urgencias.
Con este tipo de iniciativas Caixa Ontinyent cumple una doble función, por un lado contribuye a la difusión de nuestra cultura, naturaleza e idiosincrasia, y por otro, mejora el bienestar de nuestras familias, en este caso, de los más pequeños.

sala-urgencias-ontinyent-2-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta