Obra Social de Caixa Ontinyent aportarà un vehicle a Càritas Gandia

Suposarà una inversió de 20.000 euros i s’utilitzarà per a prestar servei en el Centre d’Atenció Integral (CAI).
Obra Social de Caixa Ontinyent ha signat hui un conveni pel qual facilitarà a Càritas un vehicle perquè l’associació el utilitze per a oferir servei en el Centre d’Atenció Integral (CAI).
L’acord s’ha formalitzat en un acte en el qual han comparegut el Director de Càritas Interparroquial de Gandia, Eduardo Mahíques Estruch, i el Cap de la zona de la Safor de Caixa Ontinyent, Javier Sanchis Antolín.
La inversió de l’entitat es xifra en 20.000 euros, i el vehicle s’entregarà en pocs dies per la necessitat manifestada des de l’associació. El vehicle es destinarà també a altres activitats com el banc d’aliments, el transport de persones, la recollida de mobles, la distribució de productes agrícoles de producció pròpia i campanyes de diversa índole.

Obra Social a la Safor

Amb esta actuació, Caixa Ontinyent continua amb la seua política de revertir en cada població, i en forma d’obres socials, els beneficis que allí es generen. Així, en els últims anys, l’entitat ha destinat prop de 100.000 euros a diverses accions: l’adaptació d’un vehicle per a Asmisaf, l’edició de música de Setmana Santa (Marxes processonals), l’edició durant 5 anys del “Premi Teatre Ciutat de Gandia” i, especialment, la Càtedra d’Innovació posada en funcionament al Campus de Gandia, per a fomentar la innovació i el emprenedorisme entre els joves estudiants.
Caixa Ontinyent compta actualment amb dues oficines a Gandia ciutat, una en el Grau i una altra en la població d’Oliva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × cuatro =