Obert el termini per presentar ofertes per a la licitació de l’ampliació de l’IES Josep de Ribera

El pressupost de l’actuació és de 1,19 milions d’euros i les ofertes s’han de presentar a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic

Ja es poden presentar fins al 30 de novembre les ofertes per a optar a la licitació de l’ampliació del nou aulari i reforma de banys i cafeteria de l’Institut Josep de Ribera de Xàtiva, projecte emmarcat en el Pla Edificant, amb un pressupost de 1,19 milions d’euros.

L’Ajuntament de Xàtiva va demanar la delegació de competències a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per a impulsar una sèrie d’obres educatives, pel que la intervenció en el IES Josep de Ribera ha estat delegada mitjançant resolució de la Conselleria d’Educació. La memòria d’obra corresponent ha estat revisada i conformada per l’oficina tècnica municipal i les ofertes per a optar a la licitació s’han de presentar a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat.

Les obres, que figuren al Pla Director d’Inversions de Xàtiva 2021-2023, consistiran en la construcció d’un aulari de tres plantes amb sis aules grans, tres aules menudes, serveis i una ampliació de l’actual cafeteria de l’institut. L’edifici comptarà amb 787 metres quadrats, amb dos accessos des de l’exterior i connectarà amb la resta del complexe per la seua planta superior.

«Avancem en l’execució del programa Edificant a Xàtiva, ara amb les obres de construcció del nou aulari de l’Institut Josep de Ribera. Unes obres llargament demandades pel centre i que ara, una vegada es complete el procés de licitació, poden començar a executar-se» ha manifestat el regidor d’Urbanisme Ignacio Reig, qui ha remarcat que «el Ribera, un dels centres educatius més emblemàtic de la nostra ciutat, ha de millorar aquesta i altres instal·lacions i seguir sent un centre de referència. L’obra haurà d’estar executada a finals del proper any 2023».

No hay comentarios

Dejar respuesta