Obert el termini per a inscriure’s en l’Escola de Pasqua 2021 de Xàtiva

L’activitat es desenvoluparà al col·legi Gozalbes Vera de 9 a 13 hores, amb possibilitat de servei d’acollida, i està destinada a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys

L’Ajuntament de Xàtiva ha obert el termini d’inscripció per a participar en l’Escola de Pasqua 2021, que tindrà lloc els dies 1, 6, 7, 8, 9 i 12 d’abril en horari de 9 del matí a 13 del migdia.

L’activitat, que té un preu de 30 euros, tindrà lloc al col·legi Gozalbes Vera i està destinada a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys. A més a més hi haurà servei gratuït d’acollida de 8 a 9h i de 13 a 14h.

La inscripció, així com també la sol·licitud d’informació, s’ha de realitzar a través del telèfon 96 228 18 03, i cal destacar que les places són limitades i prioritàries per a famílies amb necessitat de cobertura de conciliació laboral i familiar, i col·lectius amb vulnerabilitat social.

«A Xàtiva formem part de la Xarxa de Ciutats Educadores i per aquest motiu fem diferents accions per tal d’intentar afavorir un millor desenvolupament dels i les joves de la nostra ciutat. Per això, des de la regidoria d’Educació es desenvolupa l’escola de pasqua i des de Joventut s’ha organitzat l’activitat ‘Pasqua activa’», ha manifestat la regidoria d’Educació Lena Baraza, qui ha afegit que «per a nosaltres és indispensable continuar afavorint les activitats d’educació no formal per tal de facilitar la conciliació familiar, ja que el desenvolupament de les persones no es porta a terme únicament en l’àmbit familiar i els centres educatius, pel que creguem que és molt important posar el nostre granet de sorra per a que aquest desenvolupament siga el millor possible».

Les activitats es duran a terme amb totes les mesures sanitàries d’higiene i prevenció davant la Covid-19, i els pares, mares o tutors legals hauran d’omplir un model d’acceptació de condicions i consentiment de participació en activitats d’oci educatiu juvenil i infantil.

No hay comentarios

Dejar respuesta