Noves entrades a la venda per al concert de Maria del Mar Bonet al festival MiL

El Festival Música i Lletra (MiL), Xàtiva cançó d’autor 2021, que se celebrarà aquest cap de setmana i el vinent, comença l’edició amb força ampliant aforament i traient noves entrades a la venda per al primer concert, el de Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba d’aquest divendres a les 20:30h, després que quasi s’exhaureixen en poques setmanes. D’altra banda, al certamen per a joves cantautors del festival, el MiL Descobreix, ha sigut un èxit i es preveu una gala d’entrega de premis molt especial. Enguany s’hi han presentat una trentena de propostes de tot l’estat i també de França, amb una presència majoritària de dones. La gala serà dissabte a les 12h al Gran Teatre de Xàtiva i comptarà amb l’actuació de cloenda del cantautor irreverent Toni de l’Hostal. Com cada any, els assistents podran votar el finalista que més els agrade i atorgar el premi del públic. L’entrada a la festa és gratuïta.

També dissabte, però a les 20:30h, i al privilegiat espai del Claustre de Sant Domènec, tindrà lloc el segon gran concert del festival amb Caïm Riba, fill del gran músic Pau Riba i compositor del grup Pastora, i les alcoianes, inconfusibles, Júlia. Totes dues propostes ens porten els seus nous treballs. El concert és segurament el més atrevit del MiL, protagonitzat pel pop electrònic d’autor.

El proper cap de setmana i el darrer del MiL, tindran lloc els concerts de Ferran Palau i El Petit de Ca l’Eril, i Núria Graham i Maria Jaume. Totes les nits de doble concert enguany tenen la particularitat que els artistes són músics que treballen o han col·laborat junts anteriorment i que, per tant, al MiL faran concerts especials. Així, Ferran Palau i El petit de Ca l’Eril, a part de fer les seues actuacions, tocaran junts, com ho faran també Núria Graham i Maria Jaume. Totes les actuacions seran a les 20:30h al Claustre de Sant Domènec, a excepció del concert de Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, i Toni de l’Hostal, que seran al Gran Teatre de Xàtiva. El Festival Música i Lletra torna a oferir preus populars d’accés a la cultura pública, amb entrades anticipades a 10€, i 1€ per als menors de 12 anys acompanyats. El festival també es manté inseparable de la defensa de les dones als escenaris que representen més del 50%.

No hay comentarios

Dejar respuesta