Nova junta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Genovés

El passat dimecres 26 d’abril va ser presentada la nova junta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Genovés en un acte públic celebrat al Bar dels Jubilats, amb la presència i suport de en Luis Perales Ferrando, Secretari Provincial de la UDP, i en José Tortosa, Secretari Comarcal, així com de l’Alcalde i la corporació municipal.

Jubilats-Pensionistes-Genoves3-diaridigital.es-L’acte es va iniciar amb un parlament del seu president, en Pasqual Escorcia Arnero, qui al mateix temps conduí i feu d’amfitrió. Seguidament intervingué el nostre Alcalde en Pere Revert, qui destacà la importància de l’Associació de Jubilats ja que «són la veu de l’experiència, la que sempre ens dóna bons consells».

Jubilats-Pensionistes-Genoves-diaridigital.es-Al cap, gaudirem distendidament amb un pica pica a càrrec de l’Associació de Jubilats.
Cal destacar el treball i disposiciò de l’anterior junta directiva així com la tasca feta per tots els membres de la nova junta i al mateix temps desitjar-los molta sort en esta nova etapa que comencen, per tal que puguen contribuir activament a la prosperitat social del nostre poble. Com ens diu el nostre alcalde «per saber on volem anar i quin futur volem deixar a les pròximes generacions sempre hem de mirar al passat i saber d’on venim, i això només ho podem fer amb la memòria, i la memòria viva del Genovés, que sou vosaltres».
Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament del Genovés.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 + 20 =