Nova exposició del pintor, poeta i professor Ximo Micó a La Colectiva de Xàtiva

Este divendres 31 a les 20 hores s’inaugura una exposició amb el títol “En procés” del pintor, poeta i professor Ximo Micó a La Colectiva de Xàtiva.

Una obra per a pensar-la i sentir-la, on l’abstracció és el referent que ens impulsa a la reflexió i tanmateix al gaudí del resultat estètic aconseguit.

Un total de 14 obres amb tècnica mixta sobre llenç (5 obres ) i T/M sobre cartó (9) ens mostra un resum del seu ampli bagatge creatiu. L’exposició romandrà fins al 26 de Juny.

Al text que Ximo Micó va escriure a propòsit d’esta exposició ens fa un resum ben interessant:

EN PROCÈS, perllonga la línia de FIL (IN); (anterior exposició en l’Sporting club Russafa de València). Es proposa com un estadi de millorament al particular viatge iniciàtic. És la reflexió sobre fronteres i exclusions, distàncies i desencontres. Suposa el trànsit per la quotidianitat, el joc pels límits d’allò no permés i allò acceptat. És un mirall amb les fites de les nostres contradiccions: l’amor, l’odi, l’enveja, el poder, la submissió… Atrevir-se a transgredir la norma o ultrapassar les línies roges, ens aboca lamentablement i amb freqüència, a l’encoratjament de la versió més primitiva de l’ésser humà.

expo-la-colectiva-ximo

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

once − 6 =