Nova concentració dels Veïns del Casc antic de Xàtiva davant de l’Ajuntament

Nova concentració dissabte 29 de maig, 10:30h a les portes de l’Ajuntament.

Article d’Opinió: Veïns del Casc antic de Xàtiva

Centenars de veïns d’aquesta ciutat , que paguem puntualment els nostres impostos, i no són precisament barats, venim patint any rere any les conseqüències d’aquesta nefasta gestió.

El dipòsit de Sant Josep és una estructura completament obsoleta i deteriorada per la seua falta de manteniment que provoca filtracions contínues d’aigua a centenars d’habitatges del barri antic i, puntualment, inundacions en els nostres habitatges des de fa molts anys.
És un gravíssim problema de salut que, d’altra banda, afecta al nostre principal patrimoni: el nostre habitatge. Al temps és un greu problema ecològic per la pèrdua innecessària de milers de litres d’aigua cada dia i de seguretat, ja que ningú garanteix una ensulsiada d’aquest depòsit amb conseqüències imprevisibles.

En una Comunitat de veïns de la Font del Lleó, porten mesos extraient amb una bomba hidràulica 60000 litres diaris d’aigua potable que es filtra en l’aparcament de l’edifici.
Les rebentades d’una xarxa obsoleta, majoritàriament de fibrociment i plom, provoquen enfonsaments de calçada continus.

Per a rematar aquesta nefasta gestió tenim una Sentència judicial ferma que exigeix a l’Ajuntament la solució a aquest problema. L’Ajuntament incompleix aquesta Sentència amb contínues dilacions i respostes al Jutjat que són un insult a la ciutadania de Xátiva.
“EXIGIM UNA SOLUCIÓ IMMEDIATA Al SUBMINISTRAMENT D’AIGÜES POTABLES A LES NOSTRES CASES!”
“EXIGIM LA REPARACIÓ IMMEDIATA I UN MANTENIMENT ADEQUAT EN EL DIPÒSIT DE SANT JOSEP I TOTA LA XARXA DE DISTRIBUCIÓ D’AIGÜES!”

No hay comentarios

Dejar respuesta

diez − seis =