Nous aparcaments a l’estació d’autobusos i al nucli antic

Ja està disponible l’espai per a aparcaments de vehicles de comerciants i empresaris habilitat a l’estació d’autobusos per la regidoria de Mobilitat, tal com ha informat el primer tinent d’alcalde i regidor de l’àrea, Miquel Lorente.


D’altra banda, el regidor de Nucli Antic, Jordi Estellés, també ha informat que s’han iniciat les actuacions per habilitar alguns solars pròxims a la plaça del Mercat com a zona d’aparcament gratuït, com a pas previ per a la peatonalització d’aquesta plaça.
L’actuació a l’estació d’autobusos consisteix en l’habilitació de 25 places d’aparcament -1 d’elles per a persones amb mobilitat reduïda- per a comerciants i empreses de la ciutat, amb la finalitat de facilitar la tasca diària als titulars d’establiments comercials i, al mateix temps, lliurar espai d’estacionament en la via pública per als usuaris dels comerços i la ciutadania en general.
Pel que fa a la creació d’aparcaments en el nucli antic, l’actuació s’ha iniciat en un dels dos solars disponibles a tal fi en el carrer Caldereria. Com ja es va informar, l’Ajuntament ha arribat a un acord amb els propietaris d’alguns solars en desús situats a la part vella de la ciutat, amb la finalitat de crear places d’estacionament gratuït que siguen una alternativa per als veïns de la zona davant la pròxima peatonalització de la plaça del Mercat.

No hay comentarios

Dejar respuesta