Nomenament de Laura Hernández i Noa Esplugues com a Falleres Majors de Xàtiva 2020

Els jardins del Palasiet van acollir en la vesprada del diumenge el Nomenament de la Fallera Major i Infantil de Xàtiva del 2020, Laura Hernández Fernández i Noa Esplugues Sousa.

Les màximes protagonistes de les falles setabenses van estar abrigallades per la seua Cort d’Honor, amics i familiars. Van assistir l’alcalde i president nat de la Junta Local Fallera, Roger Cerdà, la regidora de Falles, María Beltran, la presidenta de la JLF, Cèlia Gorrita, i alguns membres del govern local.

A Laura i Noa els espera un exercici faller carregat de sorpreses i emoció que afrontaran amb moltes ganes. Ambdues joves van desfilar sota la mirada atenta del públic assistent i van rebre un ram de flors i un pergamí que acredita el seu càrrec.

Un esdeveniment al qual van assistir també les Falleres Majors i presidents de totes les comissions de la ciutat així com familiars i amics de les Falleres Majors, dames i acompanyants.

L’alcalde, Roger Cerdà, va felicitar a les joves i els va desitjar un any ple d’emocions. El primer edil va assenyalar que aquest nou exercici serà especial per a les màximes protagonistes de la festa setabense.

Després de l’acte, els assistents i les Falleres Majors van gaudir d’una àgape.

No hay comentarios

Dejar respuesta