Naix la Fundació Caixa Ontinyent

Desenvoluparà activitats de l’Obra Social que fomenten la integració social i financera de les persones.

Caixa Ontinyent ha posat en marxa, a través de la seua Obra Social, la Fundació Caixa Ontinyent amb l’objectiu que desenvolupe, especialment, activitats que fomenten la integració social i financera de les persones i de les famílies.

Entre els projectes més immediats, la Fundació Caixa Ontinyent assumirà el programa d’educació financera “Finança’t”, que impulsava l’Obra Social a través de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, posat en funcionament en 2016 i que ha beneficiat, en este temps, a 17.500 persones.

Al llarg d’enguany, la Fundació estudiarà a més la possible recuperació del Mont de Pietat amb l’objectiu de facilitar préstecs amb garantia prendaria de joies, i que ja va mantindre Caixa Ontinyent des de la seua fundació en 1884 durant 80 anys.

La Fundació permetrà diversificar i ampliar una Obra Social de Caixa Ontinyent orientada actualment a la implantació de centres, la investigació i divulgació de temes autòctons a través de publicacions, col·laboració amb col·lectius, presència als campus universitaris i gestió de Fundacions de caràcter docent, social i assistencial.


En Castellà

Nace la Fundación Caixa Ontinyent

Desarrollará actividades de la Obra Social que fomenten la integración social y financiera de las personas.

Caixa Ontinyent ha puesto en marcha, a través de su Obra Social, la Fundación Caixa Ontinyent con el objetivo de que desarrolle, especialmente, actividades que fomenten la integración social y financiera de las personas y de las familias.

Entre los proyectos más inmediatos, la Fundación Caixa Ontinyent asumirá el programa de educación financiera “Finança’t”, que impulsaba la Obra Social a través de la Fundación

Universitaria de la Vall d’Albaida, puesto en funcionamiento en 2016 y que ha beneficiado, en este tiempo, a 17.500 personas.

Durante este año, la Fundación estudiará además la posible recuperación del Monte de Piedad con el objetivo de facilitar préstamos con garantía prendaria de joyas, y que ya mantuvo Caixa Ontinyent desde su fundación en 1884 durante 80 años.

La Fundación permitirá diversificar y ampliar una Obra Social de Caixa Ontinyent orientada actualmente a la implantación de centros, la investigación y divulgación de temas autóctonos a través de publicaciones, colaboración con colectivos, presencia en los campus universitarios y gestión de Fundaciones de carácter docente, social y asistencial.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 − 9 =