Música, teatre, i el sopar dels jubilats en el segon dia de Fira

La Fira d’Agost de Xàtiva afronta hui el seu segon dia amb una gran diversitat d’actes que arrancaran a les 9:30h amb el XXXVII Concurs Obert de Dibuix i Pintura Infantil i Juvenil a l’Aire Lliure al Jardí del Bes, que cada any organitza l’associació d’Ames de Casa.

A les 10:00h es reprendrà el concurs de Tir i Arrossegament i a les 11:00h hi haurà una exhibició de spinning. Seguidament, a les 12:00h es celebrara una nova exhibició eqüestre al recinte de la Fira del Bestiar. A partir de la una del migdia animació musical al Reial i a les 14:00h, nova mascletà des del Jardí de la Pau.

Per la vesprada tornarà el concurs de Tir i Arossegament, a partir de les 17:00h, i a les 19:00h tindrà lloc un concurs eqüestre d’alta escola.

A les 19:30h la plaça del Mercat acollirà la primera representació teatral infantil de la Fira a càrrec de ‘Txatarra’. Més tard, a les 21:00h la Murta serà el punt d’encontre dels jubilats i pensionistes de la ciutat amb el seu tradicional sopar amenitzat per l’orquestra ‘La Trampa’.

A la Glorieta hi haurà, a les 23:00h, folck mexicà mentre que a la plaça de la Seu teatre a càrrec de ‘Trio’.

Finalment, a les 23:30h començarà la segona jornada d’Al Ras Festival al Jardí de la Pau amb l’actuació de ‘Mafalda’, entre d’altres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

18 + uno =