El Museu de Titelles d’Albaida celebra el Dia Internacional dels Museus

Des de dissabte 15 fins diumenge 22 de maig, el Museu de Titelles d’Albaida (MITA) és suma a la celebració del Dia Internacional dels Museus amb un espectacle de titelles i visites guiades gratuïtes.

Dissabte 15 de maig a les 12.30 hores tindrà lloc a la Sala del Tron del Palau dels Milà i Aragó una representació d’improvisació amb titelles a càrrec de la companyia Bambalina Teatre Practicable.

De dimarts 17 a diumenge 22 totes aquelles persones que vinguen a visitar el museu amb un titella o marioneta tindran l’entrada gratuïta.

Dimecres 18, Dia Internacional dels Museus, serà la jornada de portes obertes amb entrada gratuïta per a tots els visitants.

Per a finalitzar, dissabte 21 i diumenge 22 a les 12.30 hores es realitzarà una visita guiada gratuïta per les tres sales expositives amb que compta el museu.

El MITA està ubicat entre les torres de ponent i d’enmig del Palau del segle XV dels Milà i Aragó en la plaça Major d’Albaida. La seua col·lecció museística compta amb titelles i marionetes provinents d’Europa, Àfrica i Àsia, personatges reconeguts com els guinyols de Zapatero o la Duquessa d’Alba, els autòmats de principi de segle XX de Francisco Sanz o grups de titelles que han participat en espectacles teatrals o al cinema. En 2017 el MITA complirà 20 anys.

Cartell-albaida

No hay comentarios

Dejar respuesta