Mompó situa a Salvi Pardo i Eduardo Llopis al capdavant del PP de la Costera

· El Comité Executiu Provincial del PP ha nomenat a Salvi Pardo, coordinadora comarcal i a Eduardo Llopis, secretari

18 de gener de 2024. Amb la vista posada en les eleccions municipals de 2027, el president del PP a la província de València, Vicent Mompó, ha renovat a bona part dels coordinadors comarcals del partit. A partir d’ara l’alcaldessa de la Llosa de Ranes, Salvi Pardo serà la coordinadora del partit en la Costanera i el regidor de Xàtiva Eduardo Llopis ostentarà funcions de secretari comarcal.

Per a la nova coordinadora comarcal, «l’objectiu és millorar els resultats de 2023 i que en 2027 isca reforçat el color blau». «Hem de treballar perquè mantinguem les alcaldies que ja tenim i aconseguir les que no vam poder aconseguir en les últimes eleccions».

En aquest sentit, ha explicat, «hem començat a reunir-nos amb els alcaldes i portaveus de la comarca». «Hem d’ajudar-nos els uns als altres, sobretot fer costat als que estan en l’oposició i intercanviar idees», ha defensat Marró, al mateix temps que ha declarat que «la fi d’aquesta coordinació és guanyar la confiança de la ciutadania».

Finalment, ha agraït a Mompó «la confiança» depositada en ella i al seu predecessor, Marcos Sanchis, «el treball realitzat i els anys que ha estat esforçant-se pel projecte popular».

No hay comentarios

Dejar respuesta