Mojinos Escozíos i La Orquesta Mondragón a la Fira de Setembre de Canals 2017

La regidora de Fira i Festes de l’Ajuntament de Canals, Celia Ibáñez, ha avançat la programació d’aquesta Fira de Setembre 2017 que se celebrarà a Canals, del dijous 14 de setembre al diumenge 24, i que comptarà amb les actuacions de Mojinos Escozíos i La Orquesta Mondragón, entre altres.

Amb aquesta nova edició la regidoria ha volgut que les festes tornaren al centre del poble, per això “la plaça del Pont del Riu serà la ubicació on es duran a terme gran part dels espectacles que es proposen a la programació”, ha explicat l’edil de l’àrea.

Respecte a les actuacions musicals l’oferta és molt variada. Els assistents podran gaudir del grup Mojinos Escocíos, de La Orquesta Mondragón amb Javier Gurruchaga i de la solista Nuria Fergó. A més es celebrarà la FestiFira Rock on actuaran Auxili, El Diluvi i les dues bandes locals l’Emperador i Bristol.

Alguns dels actes destacats inclouen la Fira Colors Run, que es repeteix per segona vegada arran de l’èxit aconseguit l’any passat, la desfilada de Moros i Cristians, consolidada ja al nostre poble o la Carrera d’Obstacles Solidària, la recaptació de la qual serà destinada a l’associació Canals contra el Càncer.

Per als més menuts s’han programat diverses activitats, entre elles; teatre, l’actuació del popular cantautor infantil Dani Miquel o animacions al carrer. Les propostes clàssiques de la Fira de Setembre com les orquestres, la discomòbil, l’exhibició canina, la mostra de paelles o el ball de disfresses tornaran un any més a les festes, entre moltes altres propostes que des de la regidoria anirem avançant.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × tres =